Resans destinationer


Det återstår mindre än två dagar till planet lyfter och det var först idag som det verkligen slog mig att jag ska vara hemifrån ett bra tag framöver. Resan är något jag velat göra en längre tid och jag är övertygad om att det kommer bli en helt underbar resa, men det jobbigaste kommer att vara borta från familjen och vännerna. Men som tur är ska jag åka tillsammans med tre finfina vänner som jag lärde känna på gymnasiet. Mina resekompisar är Elin, Olivia och Linnea, men det är framförallt Elin som jag ska resa mest med.

Reseplanerna ser ut ungefär så här (får ta det lite som det kommer) :

Vi börjar alla fyra tillsammans i Thailand i tre veckor, därefter flyger jag och Elin vidare till Vietnam och Ho Chi Minh City i två veckor. Från Vietnam flyger vi sedan till Filippinerna och Boracay i två veckor, och därifrån vidare till Malaysia och Kuala Lampur. Från Malaysia ska sen Elin flyga hem efter drygt två veckor men då kommer istället Olivia ner till mig (Linnea ska vidare till Peru och volentärarbeta) och vi flyger vidare till Singapore och därefter Bali och Gilliöarna i två veckor innan Olivia flyger vidare till Australien. Då återstår det tre veckor av min planerade resa och den tiden är ännu inte helt planerad, får ta det lite som det kommer helt enkelt :) Men hela resan varar som det ser ut just nu i sexton veckor för min del.  



Jag



Elin



Linnea



Olivia


Nästa inlägg lär förmodligen skrivas från Thailand!


Nybörjare!


Det här med blogg har aldrig varit min grej, ännu mindre att skriva. Men eftersom jag och några kompisar ska ge oss ut och backpacka i några månader kände jag att jag vill kunna dela med mig av mina upplevelser för alla där hemma. Har en känsla av att mor min kommer vilja ha uppdateringar varenda dag, men några inlägg i veckan ska jag försöka hinna med i alla fall. Vi ger ju oss ut på resan för att uppleva massa saker och inte för att sitta vid datorn, hehe. Tänkte skriva ett inlägg senare om vår resplan, vem jag är och vilka jag ska resa med. Tre ynka dagar till avresa!



RSS 2.0