Hemma i Sveariket

För er som inte har mig på Facebook eller andra sociala medier vet kanske inte om att jag nu är tillbaka hemma i Sverige igen, eller rättare sagt så har jag varit det sedan Valborg. 

Efter mycket om och men togs beslutet att åka hem någon vecka tidigare än beräknat. Skolan var slut och jag hann med några dagars semester också, så det var bara USA resan som inte blev av. 

Däremot berättade jag ingenting för någon mer än mamma att jag skulle komma hem, så jag fick se ett par överraskade miner när jag på Valborg åkte runt och överraskade min familj och vänner. Pappas min ska vi inte tala om, haha! Där fick jag mig ett gott skratt. 

Nu har jag haft semester i någon vecka och bara njutit av vänner och familj. På måndag börjar mitt nya sommarjobb, ska bli väldigt kul och intressant! 

Jag vill tacka Kanada och alla människor jag träffade där för en oförglömlig tid och jag är tacksam att jag har möjligheten till att följa mina drömmar och göra resor och äventyr som denna. Visst har det varit tufft vissa gånger men den erfarenheten som läggs till i ryggsäcken tillsammans med många nya vänner världen över är värt det hundra gånger om. Kan inte sluta le på när jag tänker på allt jag fått uppleva och hur mycket som väntar i framtiden. I sommar kommer dessutom en kanadensisk kompis och hälsar på en vecka, ska bli kul att visa Nathan platta Sverige :)

Nog om det. Nu är det tillbaka till arbetslivet och verkligheten som gäller. Har bara ett (!) år kvar på högskolan och därefter har jag redan planer på nästa äventyr utomlands, dock blir det längre än några månader om allt går som jag vill :) 
















Och ett stort tack till dessa underbara människor som stöttar mig i allt jag gör och finns där även om jag befinner mig på andra sidan jorden, vet inte vad jag hade gjort utan er!

RSS 2.0