Snorkling och masssa sol


Ja vi lever! Är fortfarande kvar i Koh Chang men imorgon tar jag och Elin bussen till Bangkok för att sedan flyga till Ho Chi Minh (Vietnam) på onsdag. Känns konstigt att vi ska skiljas åt efter tre veckor tillsammans, men samtidigt ska det bli kul att komma till ett nytt land. Dock stannar vi inte där mer i en vecka, utan reser vidare till Filippinerna och firar nyår. Ja mamma, jag har läst om stormen, men det är nere i söder och det är inte dit vi ska.
På tal om storm så hade vi nog en storm inatt, det blåste i alla fall riktigt mycket! Jag och Elin låg och läste när det plötsligt lät jättehögt hur ett träd föll. Då var det trädet precis bakom Linnea och Olivias hydda som ramlat, men åt andra hållet som tur var. Snacka om änglavakt!
Dagarna som har gått nu har vi tillbringat på stranden och bara solat och badat. Har rubtnt 35 grader i luften och 29 i vattnet, inte helt fel! Olivia håller på att ta dykarcert så hon är iväg hela dagarna, men igår valde vi att följa med på båten när hon skulle ha sitt första dyk. Dock dök inte vi utan snorklade med Marcus istället. Har hängt med Marcus och Matilda nu några kvällar och igår var vi och hälsade på där dem bor och käkade pepparkakor!
Har efter några nätter nu börjat vänja mig vid vårt boende och insett att det faktiskt har sin charm. Glömde berätta att det är den skönaste sängen vi sovit i sen vi kom hit och att vi har ett stort rosa myggnät som gör att det känns som att man sover i en himmelsäng! Men toan och duschen kommer jag aldrig vänja mig vid!
En annan sak som också är sjukt bra med Koh Chang är att barerna i området där vi bor turas om att ha gratis BBQ varje kväll, så vi går dit och käkar och handlar en cola för 5 spänn så var kvällsmaten räddad! Haha, vilka snåla svenskar vi är alltså. Men gratis är gott som man säger!
Nästa uppdatering blir nog inte förräns vi är i Vietnam på onsdag, men håll ut!



Huvudgatan som går runt ön, riktigt bergigt är här!



Den faktiskt riktigt sköna sägen, dock Linneas och Olivias eftersom jag lånat bilder av Linnea.



Den omtalade toaletten/duschen!



Trähyddan och fina Olivia!



Och den härliga stranden!



Nej nu ska jag ner till den andra och pressa lite på stranden!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Haihaihai! :D:D vilka underbara bilder! ett riktigt paradis <3 här e allt bra, imon e d sista skoldagen innan jullovet. Har snöat pyttelite. D var frost inatt o höll på att köra av vägen, körde dock bara 30 km/h.

Jag saknar er <3 ha det super, puss o kra´m, hälsa alla :-*

2011-12-19 @ 20:49:17
Postat av: Charlotte

Vad kul och se alla bilder. Ni verkar ha det bra, själv är det de trista vanliga här hemma. Tycker vi får ta och skypa en dag, kanske när du kommit till vietnam? Pusss

2011-12-20 @ 21:33:01
URL: http://challesvensson.blogg.se/
Postat av: Pappa

Hej! Ha en bra resa till Vietnam vi hörs när ni kommit fram. Pappa

2011-12-21 @ 07:38:58
Postat av: Vi på Mäster Nilsgatan

God Jul Josefine! Hoppas det är bra med dig! Hälsningar från Viktor, Filip, Carina och Hedda! :)

2011-12-24 @ 14:23:43
Postat av: joaen

Hoihoi!!! :D GOOOOOOOODJUUUUUUUULL <3

hoppas allt e väl med er och att ni har en toppen jul :D

jättekramar från sverige

2011-12-24 @ 23:46:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0