Hem ljuva hem



Som rubriken lyder befinner jag mig numera på svensk mark. Landade i onsdags och även om jag har varit hemma några dagar har jag inte ännu helt vant mig vid att vara hemma. Framförallt har jag inte vant mig vid hur kallt ni har det här! Ligger under duntäcket och fryser konstant och deusstom har jag dragit på mig värsta förkylningen, usch och blä.

Den sista tiden i Asien blev inte heller så roligt, för första gången på hela resan blev jag magsjuk. Inte särskilt kul när vi befinner oss på en paradisö, perfekt väder, inget sjukhus, jag har bara några dagar kvar på resan och dessutom i sällskap av en hög underbara människor. Men det kunde inte styras så det blev två dryga dagar på rummet innan vi begav oss tillbaka till bali. Glömde skriva att vi bara några dagar efter förra inlägget tog oss vidare till Giliöarna, närmare bestämt Gili Trawangan, som är en paradisö där motortrafik är förbjuden och det finns endast häst och vagn. Det första som hände när vi kom dit var att vi sprang på Adrian som gick i min klass i gymnasiet och Victor som gick i min parallell klass. Världen är allt liten och mindre blev den för sen lyckades vi springa på ytterligare två tjejer från ystad!

Har inte så mycket mer att berätta mer än att jag är oerhört glad över de upplevelser jag varit med om, erfarenheterna jag skaffat mig och framförallt tacksam över hur många fina människor jag träffat under resan.

Vet inte om jag kommer vara så aktiv på bloggen nu efter att jag kommit hem, det kanske kommer ett inlägg då och då men det är inget jag lovar.

Tack för att ni följt mig på denna resan, stor puss till er!











RSS 2.0