Äntligen!


Nu jäklar i hopper blir det åka av. Har nu äntligen hundratals bilder med vit strand och turkost vatten! Så detta inlägget kommer mest bli bilder, för en bild sägs säga mer än tusen ord och jag kan kanppt beskriva hur härliga dessa senaste dagarna har varit. Förutom att vi bränt oss då, det är inte alls särskilt kul. Vi tog oss som sagt från Koh Samui ner till Krabi och när vi satt i Surat Hani och väntade på nästa buss kom det fram en tjej till oss och erbjöd oss hjälp med att hitta ett boende. Eftersom det är högsäsong nu och alla turister vallfärdar till Thailand så kände vi båda två att det skulle vara skönt att ha ett boende när vi kom fram till Krabi. Visst, det blir oftast lite dyrare och de lurar en lite men hellre det än att komma hit och inte hitta något! Boendet blev helt perfekt, bor precis vid Ao Nang beach och utanför oss är där jättehärliga och mysa restauranger där vi äter på kvällarna.  Ännu bättre är att vi har frukostbuffé på morgonen också. Efter vi har ätit frukost så tar vi en longtail båt ut till olika öar, beroende på vart man vill, där man sen är till ett viss klockslag när samma båt kommer tillbaka och hämtar en igen. Vi har hunnit med både Poda Island, Chicken Island, Tup island, Railay beach och Phranang beach. Imorgon tar vi oss till Phi Phi island där vi stannar två nätter innan vi åker vidare till Koh Lanta några dagar.

Vi har fått lite smak för att göra olika hoppbilder och det är inte lite pinsamt att ta dom! Folk tittar på oss som vi är knäppa, men det blir bra bilder i alla fall ;)



Poda Island





(nu förstår ni kanske varför folk kollade lite snett på oss :p)





Chicken/Tup island



så går det när man bränner sig och det inte finns skugga!



Man gick över från Tup island till Chicken Island







Phranang beach



Longtail båten som får avsluta det här inlägget!

Kommentarer
Postat av: Anonym

2012-01-19 @ 15:11:17
Postat av: Mamma

Ser helt underbart ut!Känner igen oss men vi hade högvatten så vi kunde inte gå mellan chicken och tupp island.Vi har snöblask hemma om ni är intresserade??Va rädda om er puss.Lägg ut lite bilder från PhiPhi också:)

2012-01-19 @ 15:20:08
Postat av: Lena

Gud vad du frestar med dess bilder! Blir sugen på att resa. Har inte varit intresserad av Thailand förr men detta lockar. Njut rejält. Kramar från en ingift på släkten på Knut sida. Lena från Arlöv.

2012-01-20 @ 21:49:37
Postat av: joaen

Hoihoi!! :D:D:D det ser superdupernice ut :D sitter här och blir lite avis! I SE snöar det nämligen och det blir antagligen liggande! :) är riktigt glad att ni njuter och har det bra (Y) jättepuss och kram! :-* <3

2012-01-21 @ 16:24:45
Postat av: Mathilda

Det ser ut som i resekatalogerna, alltså vilka fantastiska foton! Ser att ni har det riktigt bra, fortsätt med det och ta väl hand om er! Stor kram!

2012-01-21 @ 18:15:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0