Mardrömsnatt


Måste bara varna er lite, andra stycket är lite halväckligt så om ni lätt blir illamående, läs inte.

När vi fixade bussbiljett ner till Ko Pah-Ngan så skulle vi åka nattbuss. När det då är nattbuss så tror man inte att klockan tre mitt i natten så slänger de av en från bussen mitt ute i ingenstans. Okej, vi var vid en pir men klockan var fortfarande bara tre på natten och båten skulle inte avgå förräns klockan sju. Det var bara att försöka få tiden att gå, sjukt segt med tanke på att jag precis somnat när bussen stannade. Vi träffade två tjejer från australien och en kille från usa och fördrev tiden genom att spela kort. Så sjukt glad att jag tog med mig en kortlek, den har räddat oss många gånger!

Nu till den lite mindre roliga delen:

Klockan blir sju och vi stiger på båten. Det första som händer är att alla får var sin plastpåse, bådar ju gott! Efter några minuter inser vi varför, de går sjukt höga vågor och båten gungar riktigt mycket. Det tar inte lång stund innan folk börjar kräkas till höger och vänster! Riktigt äckligt och en tjej från norge sitter och spyr konstant i tre timmar. Bara ljudet och lukten gjorde en själv helt illamående. Som tur var klarade både jag och Elin mig från sjösjukan men efter fem timmar på båten var vi glada att nå land.

Dock har det inte alls varit som vi tänkt oss, vi förväntade oss sol och bad men vad får vi? Jo regn och rusk och en halvdöd ö. Det har i stort sett regnat konstant i två dagar och det gör att det knappt finns några stränder eftersom vattnet är så högt. Vi trodde att Ko pah-ngan skulle vara party 24/7 eftersom det är här full moon partyna är, men vi kom precis efter ett sånt party och där var knappt en människa någonstans. Efter två nätter på rummet kände vi för att åka vidare så tog båten imorse till Koh Samui istället.

Denna ön ligger inte så långt från Ko pah-ngan så vädret är detsamma, men Koh Samui är känt för sina fina stränder så vi kände för att bara ta en natt här, kolla hur stranden är och sen sticka ner till krabbi och västkusten där vädret sägs vara mycket bättre.

Vi har verkligen haft en del oflyt och när vi kom fram till Koh Samui fick vi gå och leta boende i en timme i ösregn! Träffade tre tjejer från stockholm på båten som vi snackat en del med och hittade boende tillsammans så får väl spela kort eller något ikväll och fördriva tiden. Här finns verkligen ingenting att göra om det inte är sol. Dyrt är här också om man jämfört med hur vi haft det innan, men det har vi räknat med så det är inga problem. Boendet vi bor på nu har världens skönaste säng!



Stranden vi bodde vid på Ko Pah-Ngan men vi var aldrig där för vi låg på rummet och läste istället ..



Vår underbara säng!

Hoppas att nästa gång jag uppdaterar så är det med fina soliga bilder!

Kommentarer
Postat av: mamma

Hoppas ni har tur med vädret i Krabi.Där är helt underbart o ni får inte misa chicken island och den goda kalla drycken som serverades där.Va rädda om er kram mamma

2012-01-15 @ 20:40:19
Postat av: Challe

Saknar dig med :) Vi ses snart!

2012-01-15 @ 22:54:08
URL: http://challesvensson.blogg.se/
Postat av: Olivia

Åhh stackare :(

Saknar dig till 100000!!! :(

Vi får ses snart!!

PUSS

2012-01-17 @ 20:59:14
URL: http://totallyolivia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0