Phi Phi och Koh Lanta


Dagarna sedan vi lämnade Krabi har varit helt galna, men så obeskrivligt härliga! Synd bara att man inte kan beskriva det i ord och ännu mindre fånga det på bild. Men jag ska försöka så gott jag kan!

När vi först kom till Phi Phi blev vi besvikna, vi hade föreställt oss en lugn ö med jättefina vita stränder. Men det vi möttes av var en fullsmockad ö med massa människor, främst ungdomar. Men den besvikelsen skulle snart gå över och bytas ut mot fullkomlig lycka, för så fel vi hade om Phi Phi. Vi bestämde träff med Matilda Falk och Sara Löfberg som också befann sig där och tillsammans med dem och ett gäng svenska killar (som alla i stort sett träffades på Phi Phi) förfestade vi på deras guesthouse innan vi begav oss ut. Först stack vi till en bar som hette Rolling Stoned där ett gäng thailändare spelade rocklåtar, faktiskt riktigt duktiga! Därefter fortsatte festen på stranden till in på småtimmarna. Dagen efter blev det först sol och bad vid stranden, som var fin men inte lika fin som stränderna vid Ao Nang, och därefter samma procedur som kvällen före.

Det roligaste av allt är att jag och Elin har bokat biljett till Koh Lanta på söndagen (det gjorde vi innan vi stack från Krabi) och så visar det sig att alla andra också ska göra det! Så vi var ett helt gäng svenskar som drog till Koh Lanta tillsammans. 

Dagarna på Koh Lanta har varit precis lika underbara och galna som dagarna på Phi Phi. Dagen efter vi kom hit så hyrde vi mopeder (ja mamma och pappa, jag vet vad ni har sagt men vi tog det lugnt och allt gick bra) och körde längs kusten allihop och stannade till på några ställen längs vägen. På kvällen åt vi tillsammans (det blir ett redigt långbord när man är 15 stycken) på en svensk restaurang, men jag och elin åt bara pizza för vi har sagt att vi inte ska äta svensk mat förräns vi kommer hem igen! Natten avslutades med att vi hela gänget var på en bar, det var bara vi där och vi hade så roligt så det går inte att beskriva. Christoffer blandade drinkar som aldrig förr, vi fick koppla in en iphone till musikanläggningen så vi kunde spela massa svensk musik, en helt underbar dag och kväll!

Men den dagen kan inte jämföras med vad vi gjorde igår. Hela gänget hyrde en longailbåt, köpte 100 öl och åkte ut bland olika små öar. På första stället badade vi bara, andra stället fick man simma in i en grotta där det var helt mörkt och på sista stället var där en underbar strand där vi käkade lunch tillsammans. För er där hemma kanske det låter helt okej, men det går liksom inte att beskriva känslan man hade. Vilket järngäng vi träffat på. Folk från längst ner i sverige till folk från långt uppe i norr och tillsammans har vi haft så kul!

Men nu ska vi alla på olika håll och det är lite tråkigt, men det var riktigt kul sålänge det varade. Jag och Elin sticker till Phuket om drygt en timme och vi har bara 5-6 dagar kvar i Thailand innan vi ska vidare till Malaysia. Både jag och Elin sa imorse att vi hade kunnat stanna i Thailand mycket längre, vi är inte klara här och kommer definitivt komma tillbaka, men elin sticker hem om drygt två veckor! Tiden går så himla fort!



stranden på Phi Phi!



Större delen av järngänget, så klart tittade alla bort när jag skulle fota!



På väg till båten!



Några av killarna på båten!

Kommentarer
Postat av: [email protected]

Hoihoi! :D haha låter sjukt skönt och kul! Jättekram på er båda <3<3<3<3

2012-01-26 @ 17:23:30
Postat av: joaen

Hah shit vad smidig jag är!!! mailen....

2012-01-26 @ 17:24:29
Postat av: challe

Låter som ni har haft det hur kul som helst :P OCH nästa gång du ska till thailand ska jag med ;D !! Pussssssar

2012-01-26 @ 19:30:33
URL: http://challesvensson.blogg.se/
Postat av: Mamma

Ni verkar ha jätteskoj:) njut o ha det så bra kram!

2012-01-27 @ 22:10:12
Postat av: Pappa

Hej! Det verkar ju toppen, det är sådana upplevelser man skall ta med sig hem i minnet. Hoppas det fortsätter lika bra. Här hemma har vi fått det lite kallare men också lite ljusare, till och med lite sol i mmellan åt. Hälsar från alla här hemma.

2012-01-30 @ 07:15:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0