Koh Lanta

 
Nu är vi äntligen framme. Resan gick väldigt bra med tanke på att vi var fyra barn, varav en bebis på sex månader. Vi hade tre olika flyg och sista biten var bil och båt innan vi var framme på Koh Lanta. 
Nu bor vi i en lägenhet kan man säga, som har tillgång till pool, 40 meter till vattnet och ligger på populära Long Beach. Om en vecka ska vi däremot flytta in ett hus som ligger precis vid stranden och där ska vi bo de resterande sju veckorna. Det sägs vara ett riktigt fint hus så det ser vi alla mycket fram emot! 
 
Jag har kommit fram till att jag verkligen älskar att vara utomlands. Gillar värmen, atmoosfären och människorna. Här i Thailand är alla väldigt trevliga och snälla. Dock är det vääääääldigt mycket svenskar här på Koh Lanta, lite tråkigt men skönt för barnen som förhoppningsvis hittar många kompisar att vara med.
 
De tre äldre barnen ska gå i en svensk skola som ligger en liten bit ifrån där vi bor, så det kommer bli som en "vanlig vardag" för oss, eller så vanlig den kan bli i alla fall. 
Ikväll hittade vi en väldigt mysig restaurang som vi satt på i flera timmar. Hela familjen käkade Pad Thai och barnen drack frukt shakear medan jag och Hannah drack goda drinkar. 
Redan igår hann barnen med att få massage när vi var nere vid stranden, men imorgon ska jag definitivt försöka hinna med en body scrub och kanske till och med massage. Dessutom hyrde Peter en egen tuk tuk idag (en sån med stor sidovagn) så imorgon ska vi försöka hinna med en upptäcktsfärd. 
 
 
Hoppas ni har det bra där hemma!
 
Puss&kram
 
(Skrev detta igår men ville inte laddas upp då, så detta publiceras en dag för sent) 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0