Första skoldagen

 
Förlåt för att vi varit dåliga på att uppdatera men det har inte varit så mycket att berätta och vi har inte riktigt haft lust till det om vi ska vara ärliga. De senaste två dagarna har varit ganska jobbiga för oss. Eftersom alla andra i byggnaden vi bor i är på jullov har det varit ganska ensamt och vi har liksom inte haft så mycket att göra. Då det även var nyår och röd dag så har mycket var stängt och vi har inte kunnat göra så mycket. När vi sen fick våra rum som vi ska ha här (delar kök och toalett med en annan person som vi inte träffat än då de har jullov, Jens delar med kille och jag med en tjej) så var de sjukt smutsiga och inte alls vad vi förväntat oss så då var det som att bägaren rann över för oss. Men vi har fått mycket stöd hemifrån och bara längtat till vardagen drar igång så vi kan tänka på annat. Det blir ju så att har man inget att göra hinner man tänka mycket mer och sakna alla där hemma. 
 
Men idag vände det verkligen för oss. Vi började skolan redan klockan 7 imorse med registrering och introduktion. Jag (Josefine) har varit orolig för engelskprovet som vi blivit tillsagda att vi skulle göra enda sedan i september och idag fick vi reda på att vi inte behövde göra provet, så skönt! Vi träffade direkt två svenskar från Halmstad men också två finska tjejer och två killar från Australien som vi hängt med hela dagen. Nu på kvällen var vi dessutom iväg och så skolans manliga volleybollag när de spelade. Väldigt kul men hängde inte alls med på alla regler :)
 
Engelskan funkar fint än så länge och man kan mycket mer än vad man tror. Dock har inte skolan dragit igång än så vi får se hur det blir sen ;) 
 
Det bästa med Kanada är verkligen att folket är så trevliga här. Vart man än går hälsar folk, är allmänt trevliga och hjälper en gärna. Imorgon väntar ytterligare en skoldag och därefter eventuellt lite fest med våra nya vänner. Men vi får se vad som händer, har fortfarande lite problem med jetlagen. Hörs snart igen! 
 
 
 
Wolfpack (skolans sportförening) vann med 3-0. 
 
 
De har Starbucks på skolan, inte bra ..
 
Utsikten från där vi bor, helt sagolik!

Kommentarer
Postat av: Annalena

Ser mysigt ut:) ni fixar detta kram:))

2015-01-03 @ 16:08:25
Postat av: Anonym

Även om jag hatar kyla så är det härliga bilder. Så skönt att du slapp göra engelskprovet👍 stor kram från oss❤️

2015-01-04 @ 22:09:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0